Havsutsikt đŸ„°

Vilken morgon, var tvungen att springa ner till havet efter att ha sett hur vacker himlen var frĂ„n vĂ„r tomt och vi hade en riktig fin havsutsikt frĂ„n vĂ„rt hus, det var helt sjukt. Vi har havsutsikt men nĂ€r det Ă€r massor av blad och sĂ„ pĂ„ trĂ€den sĂ„ ser man knappt havet alls, men i morse sĂ„g jag havet, vad kan det ta att springa ner till havet annars, typ 30 sekunder och det var det vĂ€rt, herregud vad himlen var vacker. Jag kunde ha stĂ„tt dĂ€r i all oĂ€ndlighet. VĂ€dret var kanon sĂ„ det blev 1,5 timmes promenad och de mesta av tiden blev det en skogspromenad. Och jag lyckades trampa snett sĂ„ att jag vrickade foten, vilken sjuk smĂ€rta det Ă€r i typ nĂ„gon minut, dĂ€r lĂ„g jag och grĂ€t men sen bara slĂ€ppte det och vi gick vidare in i skogen. Hela jag var lerig nĂ€r vi kom hem. Vi gĂ„r dĂ€r ingen mĂ€nniska Ă€r. 

I helgen hade vi lite planer men som vi tyvĂ€rr var tvungna att stĂ€lla in och sĂ€tta oss i karantĂ€n dĂ„ det finns en risk att vi har blivit smittade av corona och i mitten av nĂ€sta vecka ska vi ta prover sĂ„ det blir att vara hemma nu fram tills vi Ă€r helt sĂ€kra pĂ„ att vi inte har blivit sjuka.

SÄ trött pÄ den hÀr skiten nu..

Man ser havet bĂ€ttre i verkligheten đŸ„°

Sitter i vardagsrummet och bloggar och vĂ€nde mitt huvud om och vad ser jag dĂ„, jo havet igen, detta Ă€r första gĂ„ngen som vi har sett havet frĂ„n vĂ„r tomt sĂ„ jag blir helt rörd. Man ser det som sagt bĂ€ttre i verkligheten. TĂ€nk om vi kunde fĂ„ grannarna att fĂ„ bort nĂ„gra trĂ€d, vad fint det hade varit dĂ„ att kunna ligga i soffan och blicka ut över havet, fan vad jag Ă€lskar att bo hĂ€r. 

MĂ„ste köpa en kruka till mina elefantöron som jag fick i present. 

Skogen och havet var verkligen magisk i morse. SĂ„ nöjd över vĂ„r promenad, trots vickning, lera överallt och massa frön i munnen dĂ„ jag dök in i ett frös Ă„r nĂ€r jag ramlade 😂






AllmÀnt | |
Upp