Längtar tillbaka till mitt jobb 😔

Jag har ont i hela kroppen i dag, varenda muskel gör ont och så fort jag sitter en stund och sedan ställer mig upp gör det svinont. Det här är sjunde gången jag trillar på två veckor, och jag trillar illa varje gång, mina fötter bara viker sig och rätt som det är ligger man där på marken. I går blev det en jädra smäll och jag kom inte upp, ena handen vek sig inåt och jag hade inte kraften att ta mig upp då, som tur var va min sambo med och hjälpte mig upp och hela vägen hem, gråtandes. Det pirrade obehagligt i nacken och ett tag trodde jag att jag hade blivit förlamad.

Hur som helst. Stormigt ute i dag och jag har precis kommit ur en lång varm dusch vilket kändes bra, mjuka upp kroppen lite och har hoppat i en stor flammelskjorta och ska sätta mig och beta av lite jobb. Jag är otroligt ledsen över att inte kunna jobba som undersköterska på mitt andra jobb, jag saknar det så extremt mycket men mitt immunförsvar blev väldigt försvagat förra året så då ville läkarna att jag skulle avstå från det jobbet tills immunförsvaret har stabiliseras, för det är väldigt lågt av någon konstig anledning. Så där har ni svar på varför jag inte är uska just nu vilket är en otrolig sorg. Har ändå jobbat som det i fem år och det är verkligen det yrket jag brinner för 😔 och jag är otroligt stolt över mina kollegor, vilket jäkla jobb dom gör. Herregud vilka människor!

Så länge jobbar jag med content och lite så vilket också är otroligt kul, jag älskar att skriva och glöden i varje ord är maximal. Så jag har två jobb som verkligen är så mycket Jag och min personlighet. Mina två drömyrken. Jag älskar att ta hand om människor och jag älskar att skriva. Och båda dom sakerna har jag alltid älskat, min personlighet speglar så mycket när jag är uska och jag är grymt bra som det och jag längtar så mycket tillbaka till er mina fina kollegor och brukare, ni anar inte.


 
Allmänt | |
Upp