Skör bland molnen

Sen blev allt sådär jättemörkt och så kom smällarna, var det åskan jag hörde? Nu i november och det är ju kyligt ute. Ja det var nog den jag hörde, flera gånger om, rejäla smällar och nu kom regnet. Jag har nog aldrig tidigare varit med om att det åskar i november. För mig hör åskan till på sommaren.

Jag gillar inte alls åskan och värre är det att flyga i riktigt oväder, vi flög ju bara någon dag innan flygolyckan i Afrika förra året och när vi flög från Kenya så var det ett rejält oväder, molnen såg ut som stora berg nedanför oss och man såg åskan och blixtrarna, det var så mycket turbulens. Den flygrutten som tyvärr olyckan var kunde man ta för vår del, våra vänner tog den dagen innan olyckan, vi tog en annan rutt då det skulle passa oss bättre med tider, landning mm. Man är verkligen skör uppe bland molnen och har ingen kontroll överhuvudtaget... 

Jag älskar att resa, men hatar att flyga, det är bland det värsta jag vet och jag skulle lätt kunna göra en roadtrip till ett land istället, bila ner till Italien och stanna lite här och där skulle vara rena drömmen. Visste ni förresten att oavsett hur rädd jag är för att flyga så sover jag de mesta av tiden, jag däckar nästan direkt, så är det på båt eller buss med. Jag har jättelätt för att sova i olika färdmedel. 

Nu har åskan slutat här och jag har lite jobb att ta tag i. Vi hörs senare!