Thanksgiving

I går hade vi en väldigt mysig eftermiddag i skogen. Albert bara väntade på att få ta stigen in i skogen, han älskar att vara där. 

Vi hämtade hem honom två veckor tidigare än vad vi hade planerat då vi inte kunde hålla oss och då fick vi bo i min lägenhet i två veckor innan vårt hus var färdigbyggt och han gillade inte alls att bo där, dels var det extremt litet då min lägenhet bara är en etta och dels så älskar han naturen så mycket även om jag hade både nära till hav, natur och affärer är det en skillnad på vart vi bor i dag. Nu är det en helt annan hund och han älskar att vara hemma. Vi alla älskar att vara hemma, jag är så tacksam över hur vi bor i dag, det är jag verkligen. 


Jag ser verkligen fram emot alla minnen som kommer att skapas här hemma, våra traditioner. Jag har alltid velat ha en thanksgiving middag varje år så det kanske blir den nya traditionen här hemma hos oss. En stående helg varje år, jag älskar sånt. En stor festhelg här varje år. 

På tal om fest, vi som var inne på att ha inflyttning/midsommarfest och min stora födelsedag här nästa år, jag fyller år nära midsommar men det kommer inte bli så nu när det är en pandemi och den lär fortsätta ett bra tag till tyvärr. Så den blir med största sannolikhet avbokad. Men man får vara tacksam för så mycket annat här i livet.