Söndag

I dag har vädret varit helt fantastiskt så det blev två långpromenader varav en i skogen där vi även träffade på en annan hundägare som hade två hundar som Albert fick leka med ett bra tag, så mysigt. Sedan har vi rensat lite här hemma bland flyttkartongerna, de tar aldrig slut men så skönt att vi bor så stort så att vi har rum som vi inte använder som blir ett "stökrum". Vi har fem rum men det finns möjlighet till 2 rum till men vi klarar oss gott och väl med fem rum. Det känns fortfarande så overkligt att vi bor här, det känns som en dröm som jag inte riktigt vill vakna ifrån i fall allt bara försvinner.



I går spenderade vi kvällen framför Så mycket bättre, så mysigt program och vi letade en matta till vardagsrummet också, jag är sugen på en stor svart ullmatta som jag tror skulle bli supermysig där. Gardinerna ska min bonusmamma fixa och sedan är drt lite småsaker och piff som ska fixas, sen är det klart i det rummet. Känns som att alla rum är lite halvfärdiga vilket inte känns så bra. Just det, jag ska även skicka in bilder från Tanzania som jag vill ha i en härlig svartvit nyans i lite gammalt stuk med svarta ramar i olika storlekar på väggen bakom soffan, tror det kan bli superfint. Herregud vad mysigt vi hade i Afrika förra året, Tanzania var verkligen en resa för livet som var så olik alla andra resor man gjort. Känns fortfarande overkligt att vi faktiskt var där förra året. Så tacksam. 

Tog nyss en långpromenad med Albert med en podd i öronen 🥰 livet. Snart ska vi grilla lite lax till middag, att grilla året om kommer från min familj, vi har alltid grillat året om ☺️



Allmänt | |
Upp