18

I går var det en skön aktiv dag med två långpromenader, kändes skönt att få rutiner igen efter en vecka då man var sjuk. På kvällen sedan blev det middag ute med en 1/3 del av familjen, jag har en stor familj och när man har tre tonårssyskon plus en bonustonårsbror så är det inte lätt att få alla samlade mitt i veckan, haha, men jag lyckades iaf övertala min ena bror att följa med vilket var roligt. Han fyller 18 år nästa månad vilket är helt sjukt, min lilla plutt liksom blir myndig, tiden går så sjukt fort och han är en av mina bästa vänner. Min andra bror fyllde 18 år förra året så då fick han fallskärmshoppning av mig i present och även körkortet av familjen, det var så sjukt kul att få se honom hoppa fallskärm trots att jag stod där och var livrädd att något skulle gå fel men han tyckte att det var en skitball upplevelse, som minne fick han ha en fotograf med sig under hela hoppet som tog massor av bilder och filmade och det rekommenderar jag verkligen.

När jag fyllde 18 år så fick jag ett så fint armband som jag haft på mig i princip sedan dess. Minns att familjen hade gjort en stor fest med vänner och släkten. Det är nog det värsta med coronan, att inte umgås massor med folk längre. Självklart är det andra saker också men ja om man ska prata om fest. 

Hur som helst, frågan är vad man ska ge denna bror på sin stora dag. 


I morse började dagen tidigt trots att det blev en sen kväll men jag kände mig pigg och fräsch och började dagen ned en långpromenad med vovven när det fortfarande var lite mörkt ute, har vetat av några utkast och snart ska vi sätta i gång med att hjälpa till med att sätta en häck på vår tomt. Får se vad jag kan bidra till men jag ska göra mitt allra bästa, jag känner mig väldigt tafatt när det kommer till att göra saker jag inte riktigt kan och då blir det liksom att man tänker på det hela tiden. Hur som helst. Ska sätta i gång nu.