3 månader

Alla ytor här hemma är verkligen så stora. Den enda ytan som kunde ha varit lite större är tvättstugan, huset som var på ca 120 kvm som fanns på Nybygget hade tvättstugan vid köket och den tvättstugan var riktigt stor och om jag inte minns helt fel så hade den en altandörr med. Men vi ville ha ett större hus än 120 så då blev det detta och jag har ju faktiskt ett fönster i tvättstugan. Men det jag älskar med detta hus är just att ytorna är så stora, båda badrummen med och även alla tre sovrum och vår walk in closet i sovrummet är också så stor. 

I dag har jag packat upp åtta flyttkartonger, det tar aldrig slut liksom. Ena rummet ser ut som ett mindre kaos medan resten är välstädat men tomt 😂

På ett sätt känns det som att vi har bott här i en evighet och på ett annat sätt känns det bara som att vi hyr detta hus. Jag älskar att bo här men ibland känns det som att jag befinner mig i en dröm och är rädd för att vakna. Om jag bara kunde slappna av och inse att jag faktiskt är värd detta och att detta är vårt hem, vårt vackra hem. 

Snart har vi bott här i tre månader, tiden går verkligen så fort. Vi pratade faktiskt om tiden i går när vi var ute på promenad, hur mycket som har hänt på bara ett års tid, och vad som kommer att hända det nästkommande året. I början av nästa år firar jag och min sambo tre år tillsammans. 

Undra vart jag kommer att befinna mig i livet om exakt ett år när jag blickar tillbaka på detta. Spännande att se vart livet tar oss och hur vårt hus ser ut då både ut och invändigt.