Man vet ju aldrig vart livet tar en

Snart så har vi en stor häck på vår tomt, det blir en Avenbok, den ser hur fin ut som helst så det ska bli riktigt spännande att se när den väl är på plats sen hur det blir, den kommer till veckan. Jag är helt värdelös när det kommer till allt som har med det utvändiga att göra, det känns som att jag har tummen mitt i handen, men jag lät mig någon gång. Detta är ju ändå första gången jag äger en villa. Kan fortfarande inte fatta att jag är en villaägare och har det där riktiga svenssonlivet jag alltid drömt om. Jag trodde ändå någonstans att jag kommer att leva i lägenhet i resten av mitt liv men 1,5 år senare köpte vi vår egna tomt, och i augusti var vårt hus klart och första natten var magisk, det kändesså himla bra och så känns det varje morgon när man vaknar upp här hemma, det känns fortfarande som en dröm. Häftigt ändå att man inte vet vart livet tar en, det är ett äventyr varje dag, och det ena året är inte det andra likt och det kan hända massor på bara ett år.

Drömmar kan gå i uppfyllelse, sen tycker jag faktiskt att det är lite härligt att ha drömmar som med största sannolikhet inte går i uppfyllelse men att de drömmarna ändå finns där, för man vet ju aldrig, en vacker dag slår de största drömmarna in.

Även om mycket med 2020 har varit jobbigt med coronan och allt så har det hänt stora saker i vårt liv, vi har flyttat in i vårt hus, många jag känner har fått barn, vi har skaffat vår lilla storpudel Albert, man har fått lära sig att uppskatta livet på ett helt nytt sätt, man har fått så många lärdomar, man har fått lära sig otroligt mycket om sig själv, vi har upptäckt så mycket i Stockholm, så fina platser och i städer i närheten och skapat massor av fina minnen. 

I dag har vi mest tagit det lugnt, vilat för att bli helt friska och gått mysiga promenader med Albert, lyxat till det med väldigt god mat från morgon till kväll, i kväll blir det guldregnbåge och hemlagad potatismos, spännande. Får berätta sedan vad jag tyckte. 

Ha en fin kväll. 

Många bilder ser ut som denna då Alberts rumpa nästan alltid lyckas vara med på bild, hahaha.