Webinar med Jotex

Jag suger in allt som en svamp på dessa webinar jag blir inbjuden till. I går gästade Jotex panelen hos Curemedia och det var som vanligt intressant och lärorikt. De visade hur influencers gör sina bilder för Jotex och lite sånt. Jag älskar bild och text och det är allt d intressant att lära sig något nytt inom detta. 

Inflencers är verkligen vandrande reklampelare och det är så stort i dag och det bara växer. Jag vet själv hur påverkad jag blir av influencers och deras tips, outfits och så, det är där jag får min inspiration och till slut blir det ett köp eller två. Jag förstår att influencers har mycket makt och det gäller att vara en bra förebild när man har tagit sig an det. De flesta stora bloggerskorna tex blev stora genom att inte vara omtyckt, skriva elaka saker osv, folk söker sig till drama tyvärr. Varför är det egentligen så? Varför är det intressant? Varför är det intressant att läsa något som man inte gillar? 

Hur som helst, Jotex influencers hade grymt fina bilder i sina inlägg. Och det får mig att vilja använda min kamera mer vilket jag är lite lat med. Tack för ett intressant webinar. 


Jotex - curemedia - webinar