Planterat en stor buske

Nu är häcken äntligen planterad och det blev riktigt fint, så nu har man för första gången planterat på riktigt och det tog sin lilla tid men vilken skillnad det blev, vi planterade en Avenbok och den kommer att bli några meter hög till slut och växer ca 30-50 cm per år.

Nu har jag fått mersmak på att fixa utvändigt och Albert älskar att strosa runt på grannarnas baksida, så en stor härlig gräsmatta kommer det att bli både på fram och baksidan till slut. Men vad lite buskar gör mycket på en tomt och tänk er nästa år runt våren och sommaren när de är vackert grönt och en stor altan runt huset. 

Vårt hus ser så litet ut på denna bild här nedan. Kan inte fatta att detta är vår tomt, vårt hus på hela 150 kvm pluss över 3000 kvm tomt. Är så himla nöjd, planlösningen är toppen och att det är ett enplanshus gör hela känslan ännu bättre. 

Det kom en granne på besök på förmiddagen också, hon och hennes väninna ville så gärna komma in och titta, hur mysiga små tanter som helst och det fick mig att sakna mina brukare extremt mycket. Att utbilda mig till undersköterska var ett av de bästa jag gjort i mitt liv, jag älskar att ta hand om människor och är väldigt bra på mitt yrke om jag får säga det själv. Och jag måste nog tillägga att vi har helt fantastiska grannar, jag är så glad för att vi bor där vi bor. 

Efter en hel dags hårt arbete, jobb på förmiddagen och tomtarbetet på eftermiddagen landade vi i soffan med lite tonfiskpoke och serien Dicte. 

Vi hörs.