Dipp

Är det bara jag som tycker att kylan kom från ena dagen till den andra? nu är det riktigt kallt ute och jag har börjat använda mitt underställ när jag är ute med vovven, jag gick nyss ut i jeans för att sambon ville att jag skulle kolla på något på tomten och jag var ute i ca 40 sekunder och höll på att frysa ihjäl.

Vi var ute tillsammans på en långpromenad med Albert innan det blev så här blåsigt och kallt. Och jag var även ute på en långpromenad i morse med för att ta igen lite efter gårdagens långa bilresa från Ystad längst hela östkusten med lite stopp här och där, bland annat i Simrishamn, av det lilla vi såg var det inte så jättemysigt där, däremot blev jag glatt överraskad av Karlskrona, så mysigt. Vi gjorde även ett stopp i Kalmar och så. Köpte massa gott att ha på bilresan, godis och havrebollar, sedan åt vi lunch på Burger King, jag har inte ätit där på flera år och hade glömt hur gott det faktiskt var, deras dippsåser är asgoda för er som älskar dipp lika mycket som jag. Jag åt förresten en svingod dipp till min asgoda laxwok som vi åt i Ystad på stället Sushinu som var riktigt bra. Låg på 4 minuters gångavstånd från vårt hotell Bäckagården. Ett tips om ni är i Ystad. 

I dag hade jag velat ha en riktig myspys dag i sängen med myskläder, sockor, massa gotta och skräpmat och glo på serier hela dagen, haha. Såg förresten sista avsnittet av Dicte idag, hoppas att det kommer fler säsonger. 

#bäckagårdens hotell - sushinu