Sovplatser

Jag insåg nu hur det såg ut med bilderna jag la upp i går under rubriken "skjortor" att det såg lite tråkigt ut med Alberts korg i ett hörn helt avskilt från oss men den korgen har vi lagt där för att han ska kunna mysa medan vi håller på i köket så den är riktad mot köket och även till andra ytor så där ser han väldigt bra.

Sen har han sin jättemysiga sovkorg i vårt sovrum där han ligger nedanför min sida av sängen på nätterna. Och sedan får han faktiskt vara i soffan. Han vet vart han får vara och inte, sängen får han inte vara i tex. Det där gör man lite som man vill men vi båda är överens om att han får vara i soffan och vi båda är överens om inga hundar i sängen. 

Han älskar däremot att ligga på denna filt (se bild nedan) då den alltid ligger på golvet när man kommer hem. Så jag la den vid stället han brukar ligga på och spana efter oss när vi inte är hemma, vi övar på att lämna honom när vi åker och handlar och dylikt vilket går suveränt. Annars jobbar jag hemifrån så han hänger med mig på dagarna. 

Så här kommer några ställen vår älskade Albert brukar sova på. Ska köpa en fäll till honom som han kan ha vid balkongdörren istället.