Gofika

Jag har aldrig varit förtjust i kakor föränn i helgen då vi bakade marabou chip cookies och dom blev riktigt goda. Jag älskar choklad så för mig är choklad i bakverk ett måste och använder gärna marabou i både det ena och i det andra.

Förutom att göra en kaksmet för just dessa kakor så hade vi i en hel del maraboubitar och för att göra bilden lite roligare så smälte jag choklad och doppade lite av kakan i choklad och det blev så jäkla gott sen när chokladen hade stelnat lite. Så mitt tips är att göra dessa kakor och ha i en hel drös med marabou och sedan doppa hälften av kakan i smält choklad. Herregud vad gott det blev. 

Jag är rätt så duktig på att ha kakor och annat hemma ifall man får besök och vi har mycket folk hemma så jag vill gärna att det finns något att bjuda på och en fika är aldrig fel så jag måste köpa lite bättre kakburkar, helst med flera våningar och denna från cdon var riktigt tjusig. Klicka här för att komma direkt till glasburken. Tänk att fylla den med två sorters kakor, finns även kakburk ar med fler våningar.