Q&A

Onsdagschill och rätt trisst väder ute så jag passar på att köra en liten Q&A.

1. Första frågan är om jag har gjort mina läppar och nej det har jag inte gjort, jag har rätt fylliga läppar och dom kommer fram när jag ler.

2. Hur ser din kvällsrutin ut och hur gör du för att inte få finnar? Jag älskar att använda produkter från Aco för att rengöra ansiktet, sen använder jag naturlig kokosolja och smörjer ansiktet med i stort sett varje kväll och jag tycker att den slår alla produkter med hästlängder, iaf dom produkterna jag har provat. Finnar har jag aldrig haft problem med så där gör jag inte så mycket för att inte få finnar.

3. Hur länge har du varit vegetarian? Jag har varit "Stockholmsvegetarian" i lite mer än ett år, bland de bästa beslutet jag tagit. Jag äter fortfarande fisk och skaldjur. Finns så mycket gott att välja på och jag mår så mycket bättre i magen sen jag slutade med kött (förutom fisk).

4. Den bästa storstadsresan du gjort? Här vinner Budapest helt klart, nog för att jag har ungersk blod men också för att jag älskar staden så mycket och den ungerska maten är helt fantastisk. Jag njöt av varje sekund när vi var där, så himla vacker stad. Älskar mitt andra hem.

5. Bästa sol och badsemestern? Jag är ett stort fan av Grekland, alltså sjukt mycket fina öar och stränder, maten, folket, att det ligger nära. Jag har totalt varit i Grekland 4 gånger, och på 10 öar totalt. Har varit på Santorini tre gånger men jag skulle nog lägga den ön i en klass för sig då man inte åker dit för att bada i havet utan mer leva livet i lyx och romantik. Har ni inte varit där med er kärlek än är det ett måste, bo i antingen Oia eller i Thira då.

6. Bästa vegetariska maten? Jag älskar chevre sallad med babyspenat och massor av rödbetor. Enkelt och så gott.

7. Ångrar du något här i livet? Nog finns det något jag ångrar men en sak är att jag färgade mitt hår mycket i unga dagar, det skulle vara blont då jag är chokladbrunhårig annars, så mkt blekning och färgning. Även slingor hit och dit. Hellre blont än att kunna ha långt vackert hår var det då. Mitt hår hatar att färgas och jag använder ingenting längre och märker en sån stor skillnad på håret, mitt hår mår så bra utav att inte bli färgat eller fixat med plattång mm. Jag har det som det är och jag älskar min bruna hårfärg och det växer på sig bra. På sin höjd fönar jag håret kanske max en gång i månaden. Jag har naturligt lockigt hår som lever sitt eget liv och jag älskar det. 

8. Du dricker ju inte alkohol? Hur kommer det sig och vad dricker du istället?  Det stämmer, jag har aldrig druckit, aldrig varit full och jag har på min höjd bara smakat på en öl eller drink men jag tycker inte om det. Jag tycker heller inte om alkoholfri öl vin mm. Jag har hittat en Alkoholfri drink som går hem och det är frozen strawberry daiquiri. Jag förstår inte människor som måste dricka för att ha kul eller slappna av? Det kan man väl göra utan alkohol? Nu menar jag dom som dricker fast dom inte tycker om det. Jag har skitkul utan alkohol. Älskar att dricka kallt vatten och kan dansa på det. Sen tycker jag att vissa människor blir obehagliga, otrevliga och beter sig som svin när de dricker. 

9. Hur var det att växa upp på Södermalm? Jag älskar mitt söder och älskade att bo på Mariatorget och även på Ringvägen. Nära till skola, fritids och dagis. Jag älskade att bo i stan och det var tufft att flytta därifrån. Tror det tog tre år för mig att vänja mig att inte längre bo i Stockholms innerstad. Sen var människorna på söder chilla, det var en annan atmosfär. Jag växte ju upp på söder under senare 80tal och 90talet. 



Allmänt, Q & A | @&a | |
Upp