Hur jag vill att vårt sovrum ska se ut

Det enda rummet som är någorlunda klart är sovrummet men det fattas lite mys därinne med, jag vill ha en stor matta på golvet, helst en heltäckningsmatta men där får vi nog tänka om då vi har en vovve. Rummet är väldigt stort då vi har en 180 säng och det är fortfarande massor med utrymmen kvar, vi är sugna på att ha en bänk framför sängen, jag är inne på en lite större modell då så att vi får plats med både överkastet och se stora kuddarna men det kanske inte finns. Sen ska en tv upp på väggen, en sänggavel, hyllor och tavlor. Kolla vilket nystädat golv tack vare vår robotdamsugare Gunnar som har fått jobba större delen av dagen medan jag har suttit framför datorn och rättat ett dokument på 11 sidor. Jag älskar verkligen text. 


Snart kommer sambon hem och då ska vi laga fisk och skaldjursgryta till middag tillsammans, matlagning ihop har verkligen blivit vår grej. Men först ska vi köra ett träningspass i yoga, fick lite träningsvärk från gårdagens träning. Skönt att vara i gång igen med rutiner.

Ser ni grannens buske där uppe. Det var en sådan vi planterade förra veckan, det kommer att bli så fint när den växer på sig, stor är den också. Undra om den inte var typ 50 meter lång. Jag ska dubbelkolla med sambon 🙈