Tips på spel

Har fått iväg lite jobb nu och ska snart bege mig till gyn för att se hur det går med mina celler down there, så nya prover ska tas och sen får vi se vad nästa steg blir.

Men nu ska vi prata om lite roligare saker, ni vet hur mycket jag älskar att spela spel och jag får många frågor om vilka spel som är bra och jag tänkte nämna några av dom här, ett spel jag tycker är riktigt roligt är 5 sekunder. Det går ut på att nämna tex 3 ingridienser i en specifik maträtt, tre djur som börjar på B, eller liknande och sedan har man 5 sekunder på sig att svara, lyckas inte den personen vara tur det är så ska nästa person bredvid svara, utan att ta samma svar som personen innan. Mycket skratt och mycket hjärnsläpp utlovas. Riktigt roligt spel helt i min smak.

Sen har vi klassikern monopol, jag har faktiskt lyckats spela det i två dagar en gång för att avsluta spelet, hahaha så ja man kan verkligen spela det i evigheter. Och till slut har vi spelet när då då?, det var länge sedan jag spelade det men jag gillar frågespel, ni får googla det sistnämnda och läsa lite om det. Sen är alltid spelet med andra ord kul, älskar det spelet. Så nu har ni fått lite tips på spel om ni är som jag och älskar spelkvällar. Kanske blir det en sådan kväll i helgen för er? Glöm inte något gott att äta och dricka och lycka till 👊 nu ska jag iväg. 

Vi hörs. 

#spel - #tips