Rör mig inte!

Hur kan en person som våldtagit mängder med kvinnor få ett straff, komma ut och våldta igen, få ett straff på något år och sedan göra det igen och denna gång med en 14 årig tjej, som att åldern inte spelar roll enligt honom, en 63 årig gammal gubbe som för griper sig på ett barn. Det började med unga kvinnor och slutade med ett barn, vart går gränsen på att ens släppas tillbaka ut i samhället? Första gången fick han ett straff på 4 år, kom ut efter 2 år och så höll det på. Hur fungerar vårt rättssystem? Hur fungerar människors hjärnor?

Jag förstår inte hur man kan göra något så fruktansvärt, jag gör inte det. Och jag anser också att alla ni där ute som köper sex är äckliga och har en vidrig kvinnosyn. Stackars kvinnor som ni har sex med trots att dom inte vill ha sex med dig, dom tvingas till det. Tänder ni på att människor vill ha ofrivillig sex med er? det slutar inte föränn ni slutar med ert beteende.. Det är fel. Ursh! 

Har ni en dotter hemma? Hur fan kan ni köpa en ung tjejs kropp medan ni aldrig skulle tycka om att er dotter tvingas ha sex mot sin vilja, med alla tänkbara torskar i alla åldrar och samhällsklasser, vem vet vad dessa har för könssjukdomar m.m. Tänk att hon går från den ena torsken till den andra, kanske 20 per dag, eller fler.

Det skulle ni inte tycks om att Er dotter tvingades göra va? Eller? Ni tvingar andra tjejer att ha sex med er, ni tror att ni köper rätten till en annan människas kropp, ni är fan också våldtäktsmän och borde straffas som det.. Jag fattar inte er jävla kvinnosyn. 

Det enda man kan göra är att prata med sina barn om hur man faktiskt behandlar kvinnor, att det inte är okej att köpa sex, långt ifrån. Att det inte är okej att ha sex med någon som inte vill ha sex. Att kvinnor inte är ett sexobjekt, att ingen ska ta ifrån dig rätten till din egen kropp, ingen ska göra sådana ärr i ditt hjärta, ingen ska förstöra ditt liv på det sättet. Ingen. 

Ni män där ute som känner igen sig i detta, skäms ni inte? Seriöst. 

Det började med er, och det slutar med er. Ta ert jävla ansvar över ert liv och era val och låt ingen annan människa lida eller må dåligt för att ni gör fel val. Så jävla trött på att dessa människor får en chans på chans, åker ut i samhället och fortsätter med sitt beteende. När är det nog? 

Rör inte min kropp..