18 saker jag inte kan vara utan!

Och då menar jag materiella ting. Och förutom mobil, ipad.

1. Den första saken jag inte kan vara utan är solglasögon, jag älskar att ha solglasögon på mig och kan ha det på mig även om jag bara är inne i affären. 

2. Nagelfil, vill gärna alltid ha en sådan i väskan. Har aldrig varit en person som biter på naglarna, äckligt. Och vill alltid kunna fila till dom. 

3. Mina halsband som var min mammas, även ringen jag fick på min födelsedag som var den sista presenten jag hann få, den har tre stenar som står för tro hopp och kärlek. 

4. Hårolja, jag måste göra ett inlägg om bara mina hud och hårvårdsprodukter sedan, men just hårolja måste jag ha och den jag använder nu är riktigt bra, mer om det senare. 

5. Rituals produkter, de har riktigt bra produkter, allt från krämer till skrubb och parfymer, till och med lukta gott saker till bilen. Deras produkter är bland de bästa. 

6. Underkläder från Victorias secret. Bästa underkläderna. Även hunkemöller har bra. 

7. Deo docs intimprodukter. Herregud vad de doftar gott och är bra. 

8. Kamera, älskar att ta bilder så min kamera ska alltid vara nära till hands. 
Rv det 4

9. Ryggsäck. Jag älskar att ha ryggsäck och älskar märket Tommy hilfiger. 

10. Handkräm. Även här märket från antingen Aco eller Rituals, hatar torra händer så en handkräm ska alltid finnas i väskan. 

11. Ett skyddande mobilskal. Jag tycker det är så lätt för mobiler att gå sönder så jag vill ha ett skyddande skal istället för att att ha ett snyggt skal. 

12. Ett städat hem. Hahaha, detta är inte materiella ting så men jag är beroende av att ha ett städat hem som doftar gott. 

13. Läppbalm. Jag använder ytterst sällan läppstift eller läppglans, men ett Läppbalm vill jag alltid ha och återfukta läpparna. 

14. Air pods. Bland de bästa uppfinningarna som finns. Vill alltid kunna lyssna på musik utan att hörlurarna ska åka ut ur öronen. 

15. Sköna skor. Jag är jättekänslig för skor, de ska verkligen vara 100% sköna.

16. Doftljus. De ska finnas doftljus i framförallt badrummet och i sovrummet, och det ska vara från ett bra märke så att drt luktar överhuvudtaget. 

17. Tvättmaskin. Jag älskar att tvätta och är beroende av det, kläder ska vara rena (för rena) och dofta gott. Jag måste ha en tvättmaskin där jag bor. Japp jag tvättar dagligen. 

18. BioOil. Den absoluta bästa oljan för kroppen. 

Nu ska jag iväg och fota lite saker. Vi hörs senare. #18 saker jag inte kan vara utan