3 rätters på Bullandö krog

Igår spenderade vi kvällen med våra vänner på Bullandö Krog där vi åt trerätters middag och hade det jättetrevligt i flera timmar och alltid lika bra service . Jag startade middagen med en förrätt som heter Chevre chaud som är en sallad med getost och rödbetor, den är supergod och något jag starkt rekommenderar, mums. Till varmrätt valde jag skärgårdsgrytan som också den är supergod och till efterrätt blev det en varm jättegod chokladbakelse med karamelicerad banan och en lime cheesecake, jag var mycket nöjd mätt och belåten av alla rätter.

Albert var också med och han är verkligen så himla duktig att ha m ed sig på restaurang, bakom oss, satt ett glatt högljutt killgäng och han vara låg och sov, sa inte ett ljud utan var så himla snäll och helt chill. Så himla glad för det då jag vill kunna ha med honom på restaurang, han är en tia av tio att ha med sig.

Innan vi åkte och hämtade våra vänner så var vi på en roadtrip och tog fina bilder i skogen och gick promenad. Sedan åkte vi förbi min familj där Albert sprang av sig på tomten med mina syskon. Efter några timmar åkte vi som sagt ut till Bullandö och avslutade denna kväll i goda vänners sällskap. 

#bullandökrog - #restaurang - #skärgården