Alla storlekar är vackra

Men samtidigt är det inte okej att visa upp en "perfekt" kropp i mångas ögon. Då ska man få hat för det och det förstår inte jag. Vad var det ni sa? Alla kroppar är vackra. Ja det kan jag hålla med om, samtidigt måste man också säga att hälsa är viktigt och det har ingenting med om en kropp är mindre vacker för det. Det är fortfarande okej för större människor att operera sina bröst mindre, men inte okej att göra brösten större, det är inte okej för en smal människa att lägga ut en bild på sig i en pose, då flödar hatet för fullt, man får inte visa upp sig då. Men när det är tvärtom, ja då hyllar man den personen till max.

Jag fick för ungefär ett år sedan ett nedklankande mejl om mitt utseende, hur mycket jag hade fixat, både läppar, hår, botox, bröst, fixat ögonfransar och allt vad det var. Jag var en plastig person m.m och alla dom orden gjorde fruktansvärt ont och dessutom stämde inte alls mycket, förutom att jag gjorde blonda slingor i mitt hår för två år sedan och så har jag förstorat mina bröst. 

Den personen klankade verkligen ner på mitt utseende så mycket. Jag tänker inte försvara mitt utseende, jag har inte gjort någonting i mitt ansikte, det enda skönhetsingreppet jag har gjort är mina bröst. Och japp jag har naturligt fylliga läppar och put, så ser jag ut, varför ska jag få skit för det? För mig var det som att kasta skit på min mamma för ja, både hon och jag har ett put på våra läppar ❤️ nä nu har jag försvarat mig nog. Utseende som utseende, jag tycker att människan ska satsa på att vara hälsosam. Oavsett size. 

Och alla får göra bäst sjutton dom vill med sina kroppar, operation hit och dit, fylla ut hit och dit, träna eller inte träna. Det är väl upp till var och en hur man vill ta hand om sin egen kropp. Jag är väldigt mån om min kropp. 

Så här ser jag ut när jag ler, då får jag fylliga läppar och ja jag har långa naturliga fransar☺️ och så här ser min kropp ut, jag är också vacker ☺️ som alla andra, oavsett kroppsform mm. Det här är min storlek. 
Allakropparärvackra