Möbler till vårt andra vardagsrum

Vi har möbler för 60 kvm och nu ska vi fylla 150 kvm så det är en stor skillnad, både i möbelantal och för plånboken. Eftersom att vi har två vardagsrum så behövs det två soffor, den vi redan har nu är i en perfekt storlek, den är stor och riktigt skönt och när vi bodde i lägenheten så blev det en och annan dag man faktiskt sov i den, så skön är den. Den soffan står i det vardagsrummet som är tvrummet. 

I det andra vardagsrummet blir det mer att man umgås och är social, dels med den som är i köket och lagar mat men också där man ska sitta och umgås, prata och spela spel, ett sällskapsrum med andra ord. Tanken var först att ha två soffor mitt emot varandra men nu har jag hittat den perfekta serien av soffa och fotöljer som jag vill ha, den är verkligen riktigt fin. Jag var inne på ljusa möbler först där men det är nog ett dumt beslut då vi har en hund. Vill så gärna visa soffan och fotöljerna som jag vill ha men samtidigt vill jag visa när dom väl är här hemma. Härliga mörkbeiga/velvet beiga nyanser blir det, sedan har jag hittat en jättefin lampa i fabriksstil i färgen guld som jag är helt såld på. Sedan vill jag ha lite sidebord, matta, soffbord och kanske ett gammalt mörkt vitrinskåp och en stor gammal spegel med stora"rutor"eller vad man säger i själva glaset. Hittade denna spegel från Java möbler som är riktigt fin. Att utveckla ett hem är verkligen inte lätt, förut köpte man typ bara lite för att man ändå visste att man inte skulle bo där för evigt, men nu är det helt annorlunda, visserligen kan man ju byta och köpa nytt med tiden, men jag skulle nog ändå vilja köpa lite mer tidlösa möbler som vi faktiskt kommer att ha ett bra tag fram över. 

Kolla det låta vackra vitrinskåpet jag hittade på Trendrum, hur vackert var inte det. Det är halvhögt så man skulle kunna ha whiskyflaskor stående på det. Visst skulle detta passa ihop 🥰 hur fint. 
#inredning - Trendrum - skapa ett hem