Varför mobbar ni då? Är det okej att vuxna mobbar? men inte att era barn blir mobbade?

" Ja, varför är det okej, medan ni aldrig skulle tolerera att era barn mobbade, mobbning som mobbning eller har jag missat något helt nu?" 

Varför lägger så mycket folk ner tid på att gnälla på Isabella Löwengrip? Alltifrån stavning på bloggen, till att ha sina barn på förskola och skola fast hon är hemma, till att hon köper märkeskläder eller flyttar ihop för tidigt med sin pojkvän. Herregud, det är bara en bråkdel av allt gnäll ni ger henne. Varför gnäller människor så jävla mycket över andras liv istället för att fokusera på sitt eget? Avundsjuka eller ren mobbning? För hat får hon, i mängder. Då undrar man vad det är för troll som sitter bakom sina skärmar, föräldrar? Mobbare? Gnällspikar som inte har något bättre för sig? Idioter? Vad vet jag. Jag får inte själv sådana hemska kommentarer från mina läsare trots att jag flyttade ihop direkt med min pojkvän, okej jag har inga barn man vad fan spelar det för roll, egentligen..  Herregud! Stavning gör jag fel hela tiden tycker jag, man skriver ett inlägg kanske lite för fort ibland, jag bloggar från mobilen och ja det händer att man gör lite stavfel, big deal. Och vad är ni för föräldrar som klagar på att hon har sina barn på förskola och skola? Hennes barn vill väl inte hänga mamma i kjolen hela tiden utan leka och vara med dina kompisar. Bittra gnälliga människor som njuter av att klaga på andra. Ursh. Fokusera och bygg upp ert eget liv istället så kanske ni mår bättre en dag.

Och vad gör det om hon kör dyra bilar, eller har dyra märken? Det är väl ändå upp till henne. Det är bättre kvalitet och härligare att ha kläder som inte så många andra har. Min drömbil kostar över en halv miljon kronor. Alla gör vi våra egna val, billigare eller dyrare bil, billigare eller dyrare kläder. Man får väl lägga pengar på det man vill utan att någon ska komma med pekpinnen. Herregud vad mycket avundsjuka och skit människor kastar ut sig.

Istället för att gnälla över sådana här konstiga saker är det väl ändå personligheten på människor som man kan störa sig på? Ni tycker inte att det är okej att era barn mobbas, såklart, men ni då? Beteenden på människor får man absolut säga något om. Jag stör mig på människor som är otrogna, mobbas, flörtar med andras partner, har ett beteende som sårar andra och så. 

Nu har jag gnällt klart över vissa människor. 

Har precis tagit en dusch och ska fixa mig lite inför lite roligheter som händer i dag. Mer om det sedan. Måste bara nämna min svarta jeansjacka från Bubbelroom igen som är riktigt snygg och lång i armarna. 
#isabella löwengrip