Ett vitare leende

I samarbete med Bästtandblekning.se

Det här med att ha vita tänder är nog något alla strävar efter, förutom att det ser väldigt fräscht ut även om gula tänder inte är smutsiga så är det ändå vita tänder för mig något som ser rent ut och gör mycket för leendet. Och nu behöver man inte ens besöka kliniker då det finns enkla kit som man kan köpa hem och göra allting själv, och inte kostar det en förmögenhet heller för att göra en tandblekning. Så nu kan man få vitare tänder på ett enkelt och smidigt sätt och vem vet, det kanske gör att du trivs bättre med att le ditt vackra leende som du kanske inte gör så ofta nu. Just att ha dessa vita tänder gör mycket även om tänderna kanske inte är spikrak och är perfekta så. Det gör ändå att du känner dig vackrare än innan.

Jag undviker mycket som får tänderna att bli sämre, sämre kan dom ju vara av andra orsaker med men det finns ändå saker som påverkar dina tänder, som rökning och alkohol tex, jag varken röker eller dricker, men förut drack jag mycket läst och framförallt cola fräter väldigt mycket på tänderna och missfärgat. Jag dricker ytterst sällan läsk nu för tiden utan föredrar att dricka vanligt kranvatten och kanske lägga i lite Ingefära, gurka eller citron i vattnet och ställa in glasflaskan i kylen, åh vad gott och fräscht det är. 

Hur som helst, om vi återgår till tänder så vet jag själv känslan av att ha vita tänder när man är gyllenbryn på sommaren och självkänslan och självförtroendet stärks. Lite sämre blir det när man är blek, men nu finns det kit som kan göra att du kan känna samma känsla fast du är lite blek, lite höstgrå och bara vill gå i ide. Och det är inget fel med att förstärka och förbättra sitt utseende på olika sätt, alla gör det på olika sätt om man tänker efter och alla gör precis så som själva vill. Så köp ett kit och blek tänderna och se vilket resultat just dina tänder kan få och börja att le mer med ditt vackra leende.