Vi gjorde rätt val

Jag är verkligen så himla nöjd med att vi har låga fönster i alla rum, hälften av våra fönster är låga och jag tror att vi har tjugo fönster totalt så det är en hel del ljusinsläpp vilket är härligt och sedan kan Albert titta ut från alla håll och kanter. Både på fram och baksida och sidorna. Jag är riktigt nöjd med dom valen vi gjorde.

Vi valde ett enplanshus vilket jag är mest glad för, slippa trappor och så får man en känsla av större och det blir inte så impakt utan mycket stora ytor och luftigt. Sedan har vi en öppen planlösning och ett väldigt socialt hus, dom ytorna där man umgås i är så stora, vi har två vardagsrum varav ett är en öppen planlösning med köket och så är det även in till matsalen. Alla rummen är förvisso väldigt stora, tre stora sovrum och badrummen är också stora. Okej allt är väldigt stort, så. Till och med vår walk in closet i sovrummet. Ser ni väggen här, ja den sträcker sig hela vägen plus att den är djup. Jag har väldigt mycket kläder men vi får plats med bådas kläder plus annat i den utan problem. Det är två rader hyllor hela vägen plus att jag får plats med min stora klädställning. 

Vi är riktigt nöjda med vårt hus som heter Tove hos husleverantören Älvsbyhus. Varje dag vaknar man med glädje och känner att vi gjorde rätt val. Man får mycket för pengarna, vi betalade mycket mer för tomten om man säger så. 

Vår säng är 180 bred men det är massor av plats kvar på sidorna. 

Det var lite om vårt hus ☺️