Fredagens planer

Fredagen är så välkommen och den startade med ett bad. Fredagens planer är att först att få iväg lite jobb och sedan ta helg, vi tänkte åka runt och kika på folks tomter för att få lite inspiration till vår egen tomt och sedan tycker jag ju att det är så mysigt med roadtrips ☺️ vi gjorde lite liknande när vi skulle bestämma oss för takfärg och husfärg, ett bra tips till er som ska köpa nytt hus. 

Ikväll ska vi möta upp lite vänner för middag på en restaurang vilket jag ser så mycket fram emot. Ett och annat minne från Greklandresan för exakt ett år sedan kommer säkert komma upp, vid denna tid förra året befann vi oss på Santorini som blev den näst sista ön vi besökte. Jag älskar Santorini och har hunnit med att vara där fyra gånger än så länge, och jag kan faktiskt tänka mig att åka tillbaka dit någon mer gång i framtiden. Det är så vackert om inte ännu vackrare som man ser på bilder därifrån i verkligheten. Santorini har verkligen världens vackraste solnedgång. Så åk dit med er käresta och fyll livet med massor av romantik. Mitt andra tips för dagen. 

I går eftermiddag så satt jag och Albert på bryggan, han tittade för fullt på änderna (han älskar fåglar) och jag satt och njöt i solen, jag är verkligen så glad att just han kom till vår familj och att vi köpte den rasen, Albert är en storpudel och kan bli 60 cm i mankhöjd, så just nu är han väl 1/3 del av den storleken han kommer att bli som vuxen. En helt fantastisk ras som vi båda är så förälskade i. #hus - #santorini - #storpudel - #valp