Lite tips

God förmiddag! Inlägget kom upp lite senare i dag än tänkt. Min sambo skulle komma hit med en kollega, hon ville så gärna hälsa på Albert så jag studsade upp från säng och jobb och klädde på mig och fixade till lite snabbt här hemma sedan kom dom och när dom åkte tog jag Albert på en långpromenad då han hade så mycket spring i benen.I morgon ska jag och Albert ut på promenad med en granne och hennes hund så det ser vi verkligen fram emot. Så det är ett tips till er som jobbar hemifrån och har hund, eller inte har hund, att skriva i ert områdets fb sida och ta kontakt med grannar, att komma ut på en härlig promenad, socialisera sig och så. Ett bra sätt att lära känna sina grannar också.

Jag är verkligen så nöjd med att bo i hus, för mig känns det fortfarande lite overkligt, att detta hus, tomt och fantastiska område är vårt hem med de finaste grannarna. Denna idyll är så vacker. Att jag skulle hamna här är mer än vad jag kunnat drömma om, jag trodde aldrig att jag skulle hamna här igen, i mitt barndomsområde. Helt fantastiskt och en så oerhört stark tacksamhet. 

I går röjde vi lite på tomten och jag trodde faktiskt att myggen hade försvunnit nu då jag inte fått myggbett alls på några veckor men här sitter jag nu med fyra stycken myggbett som kliar något så fruktansvärt. Jag måste nog säga att myggen här i Sverige är värre än dom utomlands, minns när vi var i Kebnekaise för två år sedan och skulle ta båten tillbaka till bilen en tidig morgon, myggen attackerade mina ben så jag hade ett trettiotal myggbett där. I Tanzania fick jag två stycken under hela resan och de var pyttesmå och kliade inte alls, kanske var det för vi åt malariatabletter? Hur som helst, har iaf inte varit med om något liknande. Men visst är det mycket mygg i år? 


I går lagade vi kolgrillad lax med hasselbackspotatis och jag gjorde min så enkla men asgoda dill och citronsås till som är gjort på färskpressad citron, creme fresh, fryst dill och lite salt och peppar, den är så sjukt god, då har jag typ 1,5 st citroner, sedan tar jag bara allt på måfå. Lycka till. 


Nu ska jag få iväg två utkast, vi hörs efter det.