4 månader

Vi har precis avslutat en riktigt god och höstligt middag, hemlagad broccolisoppa med en klick creme fresh och hembakat bröd till, visst är vi husliga och så gott blev det, älskar broccolisoppa. Jag har blivit lite tokig i beige i min annars ganska tråkiga svarta garderob. Jag är dock osäker på om jag ska behålla denna stora mysiga koftklänning? Men den är riktigt härlig så den knske får stanna i garderoben. Mysiga kläder är ett måste i höst.

Var iväg en sväng till svägerskan med familj idag för att lämna lite saker som vi lånade i helgen, massor av bebismys, sån himla söt liten kille dom har❤️ 

I dag blir vår lilla vovve Albert hela fyra månader gammal, oj vad tiden går, så han har nästan varit en familjemedlem hos oss i två månader nu, älskade lilla hund, ibland går du mig på nerverna men samtidigt kan jag inte hålla mig för skratt i dom situationerna och jag älskar dig så oerhört mycket, så mycket kärlek och gos varje dag. Helt underbart att ha en kungspudel, han är bland det vackraste och ståtligaste jag har sett och vilken fin personlighet han har. 

Ska krypa ner i sängen nu, är jättetrött så vi hörs mer i morgon. 

Godnatt.