Festligheter đŸ„ł

I fredags hade vi lite vĂ€nner över pĂ„ middag dĂ€r vi bjöd pĂ„ kolgrillad lax, en med min favoritgrillolja som Ă€r mango och chili, den Ă€r sjukt god och sedan en vanlig lax med massor av citronpeppar och citron till det hade vi potatis och grekisk sallad, blev hur gott som helst, vĂ„ra vĂ€nners barn gillade ocksĂ„ maten skarpt. Dom Ă€r sĂ„ himla söta, jag tycker inte det Ă€r problem alls att ha vĂ€nner har med sig barn nĂ€r de kommer över pĂ„ middag och sĂ„, det Ă€r sĂ„ livet ser ut efter 25 đŸ„°

Vi spelade spelet mer eller mindre och nÀr kvÀllen blev sent sÄ Äkte vÄra första vÀnner och resten av kvÀllen pratade vi om roliga och hÀrliga minnen med vÄra vÀnner som vi var med i Grekland, sÄ underbart att leva pÄ dom minnena, sÄ kul vi hade.

Dagen efter var det dags för fest hĂ€r hemma hos oss sĂ„ det var en hel del förberedelser inför det och kvĂ€llen blev sĂ„ lyckad, massor av fika och chili con carne, jag Ă€lskar att fixa och dona sĂ„ att alla har det bra och vi hade det sĂ„ himla mysigt, fina inflyttningspresenter fick vi ocksĂ„ sĂ„ nu har vi massor av blommor och sedan fick vi ett presentkort pĂ„ Plantagen sĂ„ det ser jag fram emot, en uteblomma fick vi ocksĂ„ som tydligen blir rĂ€tt stor sĂ„ det ska bli jĂ€ttekul att se hur den kommer att sluta. FĂ„r fota det sedan. Tack alla för denna helgs festligheter đŸ„ł sĂ„ tacksam för att ha er i mitt liv.