Försäkra det viktigaste du har!

Inlägg i samarbete med Barnförsäkring.se

Även om det inte är lag på att ha sitt barn försäkrat så är det utan tvekan något som alla föräldrar bör ha, det är en ekonomisk trygghet om det skulle hända ditt barn något, för man vet inte när olyckan är framme och för allas trygghet så är det bra att ha en barnförsäkring. Kanske drabbas ditt barn av någon sjukdom som vänder upp och ner på hela ens liv, jag hoppas aldrig att det händer men det kan faktiskt hända. Kanske är ditt barn med om någon olycka och kräver tid på sjukhus, rehabilitering och sådana saker. Och då vill man bara finnas till hands så mycket barnet vill och behöver utan att du ska behöva tänka på något som din ekonomi m.m, du ska kunna släppa dom tankarna och ge fokuset på ditt barn. Du bestämmer själv vilken premie du vill ha och vilken försäkring du vill ha på just ditt barn och vad som ska ingå.

Jag minns själv vad jag har råkat ut för när jag var barn och hur mycket tid det tog med att bygga upp min högra sida av kroppen efter en stroke när jag var liten. All rehab jag fick, de operationer jag gjorde. Det krävdes en hel del. Så det kan faktiskt hända saker med ditt barn också och så vill man åtminstone känna någon som helst trygghet, kanske har du fler barn. Och att försäkra sitt barn är inte dyrt. Kort och gott så borde det inte finnas en tvekan alls om att ha en barnförsäkring. Frågan är vad du vill att just din barnförsäkring ska täcka? Vilken försäkring? Jämför och läs på redan idag. Skjut inte upp det tills det är för sent. 

Försäkra det som är viktigt för dig, jag har inga barn i dagsläget men skulle absolut försäkra dom om jag hade några likväl som jag försäkrar mig själv, mitt hem och min hund för att skapa den där tryggheten om något i framtiden skulle kunna hända. Att ta lite det där säkra före det osäkra i alla lägen. Jag har till och med tandvårdsabbonemang i fall jag skulle få problem i framtiden med tänderna så behöver jag inte tänka på pengar. 


Bildlänk