50 fakta om mig

Här kommer lite roliga, tråkiga och knäppa fakta om mig. 

1. Jag är extremt noga med att komma i tid och planerar in i minsta detalj och räknar med eventuella köer m.m, jag vill ha marginaler. Gärna stora marginaler. Jag är alltså inte en tjej som gör allt i sista sekunden, utan jag är en riktig planerare 

2. Jag tycker det är jättetråkigt att sminka mig och gör det på max fem minuter, blir så rastlös. 

3. Jag gillar inte alls att ha nagellack på mig, fräscha naturliga och inte för långa men gärna filade naglar är bland det finaste och skönaste, jag skulle nog bara tappa mina lösnaglar, eller förstöra lacket på en gång och hur skriver ni på tangenten ni som har lösnaglar? 

4. Jag har haft fyra hundar totalt i mitt liv, en dalmatin, Jack russell, shih tzu och nu en kungspudel (storpudel)

5. Jag har alltid älskat text och föredrar att skriva framför att prata i telefon. Jag skrev dagbok som ung och började blogga 2006. 

6. Jag har examen i kreativt skrivande, interaktionsdesign och som undersköterska.

7. Jag tog mitt körkort år 2007. 13 år som bilist. 

8. Jag älskar majskakor med smak av popcorn, med smör och ost på, yum.

9. Jag har rest en hel del, bland annat Västindien, Asien och i Afrika. Även mycket i Europa. 

10. Min största dröm är att hyra en husbil och bila i Italien med min lilla familj. Måste skaffa ett pass till Albert (vår hund) 

11. Jag blev upptäckt av Mikas modellargentur när jag var 13 år, och därifrån blev jag upptäckt av Stockholmsgruppen, sen tyvärr sa jag upp mig som modell då det tog så mycket tid. Ca 3-4 dagar i veckan.

12. Jag tycker att ögon är det vackraste på en människa, fina snälla levande ögon. Ögon speglar själen. 

13. Jag har aldrig druckit eller tagit droger. Jag har tagit någon klunk öl eller drink i yngre dagar, thats it. Smakar skit. Droger har jag aldrig testat och kommer aldrig testa det heller. Det bara förstör. 

14. Jag har alltid varit väldigt mån om människor, hjälpa, vårda m.m. Alltid velat jobba inom vården. 

15. Jag tycker att det är så skönt att ha stödstrumpor på när man flyger, dels för att det är skönt men mina fötter svullnar en hel del också. 

16. Den absoluta bästa resan jag någonsin gjort var med afrika safari till Tanzania där vi var på safari och sedan åkte till Zanzibar. Minne för livet. 

17. Jag är en känslomänniska och jag är verkligen en kräfta. Jag är livrädd för att få hjärtat krossat. 

18. Jag har ridit och dansat i större delen av min uppväxt, dansade först balett som jätteliten (jättebra för kroppshållning, mjuka upp kroppen mm) sedan var det showdance som gällde i flera år. 

19. Jag har varit manekäng med världens scenskräck, men så fort jag kom ut på scenen strålade jag vilket resulterade i fyra diplom. 

20. Jag vill verkligen gifta mig och har mitt drömbröllop i huvudet som jag tänker på nästan dagligen. 

21. Jag har aldrig bitit på naglarna, förstår inte hur folk kan göra det? Blä. 

22. Rökning är bland det vidrigaste jag vet, det luktar sjukt illa och jag hatar att tvingas vara en passiv rökare ibland när man går ut.

23. Jag gick på södermalmsskolan från 6års verksamhet tills det att jag gick i fyran, bodde vid mariatorget när jag var liten. 

24. Jag älskar brunt hår och blåa ögon och det är det jag faller för utseendemässigt hos killar. Så är det bara. 

25. Jag tycker verkligen personligheten och val man gör gör en människa vacker. Är man otrogen blir man ful, är man flörtig blir man ful, är man trogen blir man världens vackraste, ja ni fatta. Eller att vara The other women/The other man, Ursh. 

26. Jag älskar feel good filmer, Jennifer Aniston är en storfavorit, även ben Stiller och Adam Sandler. 

27. De flesta har nog "en stor last" här i livet, min är choklad. Dock har jag ett uppehåll från mjölkchoklad och kör mörk choklad, en favorit är med chilismak.

28. Jag har alltid velat ge ut en bok. 

29. Jag har förlorat min mamma i en tragisk olycka för något år sedan. 

30. Jag älskar texter på tatueringar och har i dagsläget 4 tatueringar. 

31. Jag älskar att tvätta kläder så här hemma går tvättmaskinen i ett, jag ville köpa ett tvätteri förut bara för att få tvätta hela dagarna. 

32. Och jag älskar att ha städat hemma och har nog någon form av städmani, det ska vara fräscht, rent och lukta gott hemma för då trivs jag som bäst. Ja jag dammsuger varje dag, jag ser det lite som en stund träning med. 

33. Jag har slutat i princip med läsk helt och hållet, dricker max en liten burk cola i månaden. Det som är min nya grej är helt vanligt kranvatten och fyller två glasflaskor och ställer in i kylen dagligen, mmm. Iskallt gott vatten är det jag dricker till 96%. 

34. Jag tror verkligen på Karma. 

35. Jag är grym på att hålla i en meditation. 

36. Favoritdjuret är helt klart elefanter, det har det alltid varit, så vackra och fina i personligheten vilket som sagt gör dom tusen gånger vackrare. 

37. Jag tycker att det är jättefint med tjocka ögonbryn och ångrar att jag noppade mina som streck när jag var tonåring. 

38. Jag skulle aldrig våga göra en fransförlängning eller något skönhetsingrepp i ansiktet. 

39. Jag har varit sövd 4 gånger i mitt liv, och med det har jag gjort 4 operationer totalt varav ett är ett skönhetsingrepp. 

40. Jag älskar färgen grått. Men också vitt, svart och beige. 

41. I min ungdom tyckte jag mest om att umgås med killar. 

42. Det bästa jag vet att starta just söndagsmornarna med är att gå ut med hunden tidigt, ta en dusch, sätta på mig morgonrocken eller nattskjortan och krypa tillbaka under täcket i sängen och kolla på en serie och bara mysa en massa. Heligt! 

43. Jag är väldigt noga med vilka människor jag vill ha i mitt liv och kan lätt "göra slut" med vänner som inte ger mig något eller lever ett liv långt ifrån mitt eget eller vad man ska säga. Är väldigt mån om dom jag har i mitt liv och skriver det ofta och visar det i handling. 

44. Min paradrätt är helt klart gratänger av olika slag och kalla såser, när det kommer till bakning kan jag enbart baka kladdkaka. 

45. Jag har jättesvårt att lita på människor och värderar sanning och ärlighet extremt högt. 

46. Jag drömmer ofta om att jag kommer att få en son. Jag vill bara ha ett barn. 

47. Jag är väldigt bra på att läsa människor och är tydlig med vad jag känner. Gillar jag inte en person, ja då märks det nog tydligt. 

48. Jag skulle aldrig tända på en upptagen man. Och jag skulle bli spyfärdig om mannen som är upptagen flörtar med mig. Stackars tjej. 

49. Jag älskar att skapa stämning, romantik och kärlek. 

50. Roadtrips är bland det bästa jag vet. 
#50faktaommig - #50frågorochsvar