Fylla frysen

Vad jag har längtat till att kunna frysa in en massa matlådor, fikabröd och allt vad vi har i frysen, göra storkok ibland och frysa in och sedan värma på de dagar man är för lat för att ställa sig och laga mat. Minns när vi flyttade runt hit och dit, på ett ställe hade vi inte ens en frys men man anpassar sig fort måste jag säga. Och i min lägenhet är det en liten frys och plus att det är en etta så vi hade ytterst sällan folk över på spontanfika, plus att det var mitt under coronans utbrott och då hade vi aldrig folk över. Så nu är det helt underbart att kunna ha folk spontant över och kunna bjuda på gofika. Blev riktigt nöjd med vår vita kladdkaka vi bakade i går, så god. Nu blir jag hungrig av allt prat om fikabröd så jag ska väl göra lite lunch snart. 

Har ägnat förmiddagen åt jobb och sedan tog jag fram trimmern och trimmade ner Albert lite vid tassarna, ansiktet och lite på svansen, bad och fön på det och nu är han riktigt höstfin. 

Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg och tipsa er om lite produkter jag använder i mitt hår efter lunchen, det har växt på sig bra och känns som nyklippt. Den största skillnaden är väl också att jag slutat att föna håret, det händer knappt en gång i månaden nu och sedan plattar jag det inte längre, har inte gjort det på hela året så min hårkvalitet har blivit så mycket bättre. 

Vi hörs efter lunchen.