Andningsteknik, intervju och morgonrutin

God morgon!

Efter morgonens pw så la jag mig i ett oljebad, brukar alltid duscha först och sedan lägga mig i ett bad som jag häller babyolja i, det tackar min kropp mig för. Ansiktet smörjer jag sedan med ren kokosolja. Så här ser inte varje dags morgonrutin ut men skulle säga att jag brukar köra det tre gånger i veckan. Annars är det mycket produkter ifrån Aco, älskar att ta hand om mig. 

Har precis hällt upp ett stort glas med apelsinjuice och jag ska snart förbereda mig för en intervju, jag ska inte bli intervjuad utan jag har jobbat med fem intervjufrågor i mitt sociala medierjobb så i dag ska jag skicka iväg dom och förhoppningsvis få det klart redan i dag. 

Nästa vecka har jag blivit inbjuden till ett webinarium för influencers så det ska bli jättespännande, så kul att jag blev inbjuden på det. Men mer om det nästa vecka. Denna höst har verkligen börjat bra. 

I går gick jag extremt mycket och när jag la mig i sängen på kvällen så visade stegräknaren på 2 mil vilket stämmer väldigt bra. Att gå är extremt bra för kroppen både fysiskt men även också psykiskt. Så rör på er mer, försök att komma upp i minst 10.000 steg per dag. Kanske starta dagen tidigt med en pw på 30 minuter? Sätt upp mål och nå dom, ta kontroll över dig själv och din ångest även om det är svårt, det kanske låter hårt m en mycket kan man förändra genom att bara lära sig andningsteknik, motionera, tänka rätt, utmana ångesten och avslappningsövningar. Jag har en gång i tiden själv lidit av ångest och jag tog mig ur den genom att just använda mig av dessa tekniker, för jag ville inte leva så som jag gjorde, jag ville utveckla mig själv och mitt liv. I dag kan ångesten komma ibland som för vem som helst och det är bara känslor och tar du kontrollen över ångesten så kan du leva ett så mycket bättre liv. Andas med magen, gå en promenad på 30 minuter, om du tänker på ångesten blir det värre, notera bara snabbt känslorna och tankarna men fokusera på att vara här och nu, vad ser du på din promenad? Hur är andningen? Ta djupa andetag, spänn handen, slappna av, glöm inte andningen, djupa lugna andetag, få upp pulsen en aning, andas in den friska luften, ångesten är inte farlig utan den är bara miljoner tankar och känslor, låt den aldrig ta över ditt liv. Utan lev livet. Ha en "skalmanklocka" strukturera upp ditt liv, ha rutiner, gå 30 min varje morgon, ät var tredje timme, kroppen mår så mycket bättre av rutiner. Det tar någon vecka att ställa om sig men du kommer att märka skillnad.