Väldigt grå

Jag vill verkligen ha långt hår igen och jag håller på att spara ut det och klipper topparna ibland. Mitt hår mår inte alls bra att bli färgat så det har jag slutat med nu och i början av året klippte jag av mig halva mitt hår för att få bort all gammal färg. 

I helgen är det fullt upp så i dag tog jag några timmar till att klippa och bada Albert, jag klippte honom väldigt kort för att göra han extra höstfin och spara ut till en fin ny päls inför vintern och nu är han nybadad och fönad, jäklar vad mycket päls som försvann och nu vågade jag på att trimma ansiktet med och han blev riktigt fin. Han ser ut som en helt ny hund. Får ta en bild sedan när han vaknar. Så nu är han fin för helgens roligheter och jag kan börja planera lite. 

Nog pratat om både hår och päls, jag har börjat att leta soffa till vårt andra vardagsrum och jag vill verkligen ha någon mysig soffa, helst i grått då jag älskar den färgen och mycket i vårt hus kommer succesivt att bli grått, vår stora soffa i ena vardagsrummet är grått och jag vill till Mio och köpa nya kuddfodral (i grått) då vi har vinrött och rosa nu. Sedan köpa lite stora gråa filtar. Jag tror att det blir jättebra. Jag har verkligen försökt med färgklickar men nä, det ska vara grått, vitt, svart och beige 🙈 

Nä nu måste jag fortsätta här hemma så hörs vi senare.