Mina absoluta favoritprodukter för håret

Jag älskar att ta hand om min kropp och mitt hår, förutom att jag har börjat att dricka ca 2 liter vatten per dag så märker jag även stor skillnad på de minst 10.000 stegen jag gör varje dag. Men nu ska det handla om mitt hår, som jag nämnde tidigare så använder jag varken fön eller plattången mycket nu och så är jag väldigt noga med att återfukta mitt hår med produkter jag tycker fungerar för mig och här är fyra av mina absoluta favoritprodukter.

Den första produkten är en helt vanlig kokosolja som jag även använder på kroppen ibland. En väldigt bra produkt som i mitt fall mot torrt hår. 

Den andra produkten är en hårolja från Lanza som luktar så gott, gör håret friskt, i mitt fall blir inte mitt hår lika torrt, långt ifrån, topparna mår mycket bättre och jag tycker inte håret känns eller ser fettigt ut. Älskar denna hårolja. 

Den tredje produkten är en storfavorit när det gäller hårinpackning, tycker att den fungerar utmärkt och gör håret mjukt, väldoftande och så kostar den inte mycket. 

Den fjärde produkten kör jag på en gång i månaden, det är en hårinpackning från Olaplex som också är riktigt bra. 

Mitt hår börjar att återhämta sig från det att jag slingade håret för två år sedan vilket mitt hår inte tycker om. Det börjar sakta men säkert växa ut från att jag klippte av mig halva håret i januari, nu växer det ut bra. All gammal färg är borta. Jag tvättar håret max 2 dagar i veckan vilket också gör sitt. 

Så kort och gott, drick mycket vatten, balanserad kost och motion, använd produkter som du tycker gör skillnad, undvik plattång och fön, tvätta inte håret för ofta. Jag vill verkligen få tillbaka mitt långa bruna hår, det är mitt mål, och framförallt en förbättrad hårkvalitet. 


#hår - #hårolja - #hårprodukter