Planera ett hem

Sitter just nu i köket och jobbar lite innan vi ska iväg på lite saker. Samtidigt som jag sitter här blickar jag ut över vårt andra vardagsrum som i princip står helt tomt, det enda som pryder det rummet är saker och blommor i fönstrena och sedan Alberts andra korg. Jag funderar lite på planen för detta rum som kommer med största del att bli ett sällskapsrum och jag är fortfarande inne på en soffa, eller två, ett soffbord, bokhylla, mysiga lampor och detaljer och en drinkvagn. Som ni kanske vet gillar jag den här "gubbiga" "classic" stilen eller hur jag nu ska förklara det. Måste kolla lite inspiration och ge mig ut på nätet och kolla lite så att det händer lite, för just nu är det bara sovrummet som är någorlunda klart. Vill få in en mysig matta och lite sånt där innan jag kan säga att det är helt klart. Sedan står ett stort sovrum helt tomt och sedan har vi kaosrummet som fortfarande har en del flyttkartonger. Mäklaren var över nyss och vi samtalade i en timme och hon sa "gör ett hemmakontor" där inne och det har jag faktiskt funderat på. Bloggen kanske skulle bli bättre och jag får mer fokus på både den och mina andra sociala medierjobb, lite struktur så det är inte alls dumt. Första tanken var att göra en walk in closet där, men vi har ju redan en som är jättestor så det finns gott om plats att både ha en stor garderob OCH ett kontor i samma rum, hmm! Och i det andra stora sovrummet göra ett gästrum så länge.

Ett kontor är verkligen ingen dum idé då jag förflyttar mig väldigt mycket från köket, till sovrummet, till vardagsrummet, till sovrummet igen och ibland lägger jag mig i ett bad och jobbar samtidigt. Och varför jobbar jag via min lilla telefon i stället för datorn eller paddan. Ren lathet eller det där sköna med att kunna jobba exakt vart jag vill, som tex badet 😂 min mobil är vattentät. Jag kan ta promenader med hunden och jobba samtidigt. Ni hör, jag måste börja strukturera upp lite bättre. Kanske börja med att ha en arbetsplats hemma och inte vara överallt. 

För övrigt så fick vårt hem stående aploder, ja inte långt ifrån och med det menar jag massor av beröm vilket var så kul och hon sa att vi bor i det finaste området i denna kommun och folk vill verkligen bo här vilket jag nämnt tidigare, många grannar är kvar sedan jag var liten och värderingen av huset så som det är just nu blev väldigt bra. Så himla kul, jag känner verkligen att vårt hus ligger på en riktigt fin gräddhylla, inte för att skryta men det är så jag känner för vårt område helt enkelt. Jag älskar att bo här till 10000%

Jag har redan förflyttat mig till vardagsrummet medan jag skrev detta inlägg. 
#hem - #inspirstion - #pinterest - #skapaetthem