Visst skulle du gå till veterinären?

Inlägg i samarbete med Kattforsäkring

Det här med att skaffa ett husdjur är ett stort ansvar, förutom ansvaret följer en mängd olika saker man ska köpa till sitt husdjur men också att ha sin katt försäkrad. Oavsett om den är inne eller ute så tycker jag personligen att man ska skaffa sig en kattförsäkring för det kan bli väldigt dyrt annars och olyckor kan hända och självklart vill man ta sitt älskade djur till veterinären eller hur? Det är ju som en familjemedlem och inte skulle du se på om din familjemedlem lider och mår dåligt? Du skulle göra allt för att ditt djur skulle må bra, eller hur? 

Så det är mycket att tänka på och det kostar att ha sina älskade hårbollar, mer eller mindre men det är så värt det i slutändan att ha den där bästa kompisen i sitt liv, den harmoni och kärlek som bara ett djur kan ge dig och man mår faktiskt så mycket bättre av att ha ett husdjur. 

Jag är uppväxt med katter och har alltid varit mån om att ha dom försäkrade med en kattförsäkring och alltid sett till deras bästa. Jag har nog haft fem katter totalt, ibland samtidigt som jag hade en hund men nu är jag helt och hållet en hund människa, men gillar självklart katter med men jag har tyvärr fått en allergi mot dessa pälsbollar. Jag har haft utekatter som har själva kommit och gått genom en kattlucka, ibland var olyckan framme och man fick ta med sig sin kära ägodel till veterinären, ibland kanske det blev en operation och då var man glad över att dom var försäkrade för en gång var jag hos veterinären och hörde en kvinna prata om sin katt och de kostnaderna hon hade lagt ner hittills på sin katt, vi pratar om höga summor, hon var uppe i 60.000 och det var mindre saker, minns inte riktigt vad det var jag minns bara att jag satt förvånat och svalde hårt över den kostnaden. Hennes katt var inte försäkrad. Så det är värt att försäkra dom så att man inte blir helt ruinerad när dom väl måste åka till veterinären.