Åh nej 🫣

God morgon 🩷

Åh nej åh nej åh nej. Jag har gjort det igen, något som jag inte alls gillar. Jag kollade på alla avsnitt av Morden i Sandhamn som har kommit ut och nu kan jag knappt bärga mig till onsdag då fjärde avsnittet kommer, det är så spännande. Jag brukar vänta tills alla avsnitt är ute annars så att man kan streckkolla utan att behöva vänta. Men ja. Jag kunde inte hålla mig längre. Det var min fredagskväll och lördagsmorgon.

Ikväll ska jag på tjejmiddag vilket jag ser så mycket fram emot, det kommer att vara temat "så här kommer du aldrig att se mig igen" och jag bestämde mig först nu på morgonen vad jag ska ha på mig, och vilken rekvisita jag ska ha. Ni får se i morgon hur jag ska vara som ni aldrig kommer att se mig igen. Det ska bli jättespännande att se hur alla andra kommer att se ut, vi bestämde att vi inte skulle berätta det så jag har ingen aning. 

Jag har hundvakt för kvällen då Albert får vara med min familj. Men innan dess blir det massa mys innan han åker till husse imorgon och jag ska i väg till jobbet. 

Jag önskar er en fin lördag 🤍


Allmänt | |
Upp