Varför du inte ska förlåta en otrohet

Detta är ett otroligt starkt ämne som speglar många känslor och många åsikter. Och alla gör ju sina val här i livet och detta är mina åsikter kring detta ämne.

Jag skulle aldrig kunna förlåta en otrohet. Varför? För att jag aldrig skulle kunna få tillbaka ett förtroende för en människa som är otrogen och som faktiskt vill ha andra samtidigt som personen är med dig och slösar på din tid, personen vill både ha kakan och äta den och för mig älskar man inte en person mycket om man klarar av att vara otrogen och då ska man faktiskt lämna personen. Sen finns det dom som skyller på alkohol och andra saker. Dåliga ursäkter, man har alltid ett val. Älskar man en person, ja då är det så enkelt att man inte är otrogen, man gör inte den typen av handlingar eller ord, så enkelt är det. 

Har man bestämt med sin partner att man ska leva i tvåsamhet och ni har diskuterat kring otrohet och vart era gränser går så slösa inte bort er partners tid här i livet. 

Och sen vill man väl ha en lojal och pålitlig person som inte flörtar eller strular med andra. En självklarhet för mig. Annars kan man väl vara tillsammans med en person som inte bryr sig om dessa saker och som tycker att det är helt okej att vara otrogen och vara med andra. Det är upp till var och ens förhållande om man vill leva i tvåsamhet eller inte. Jag skulle aldrig tycka att en otrohet är okej på vilken nivå det än är, om det är fysiskt eller mentalt. Jag tror många lever i en oro att ens partner ska slösa på ens tid för det är verkligen bland det värsta man kan göra, slösa på en annan människas tid. 
 
✔️ Du är värd en person som är lojal mot dig
✔️ En sådan handling som otrohet gör en människa ful och du kommer att se personen med helt nya ögon
✔️ Dom som skyller ifrån sin handling är svin, man har alltid ett val 
✔️ Ingen ska slösa på din tid
✔️ Tilliten rivs
✔️ Du förtjänar så mycket bättre

Dom som inte klarar av att bara vara med en enda person, nä då kan dom människorna hitta varandra och inte förstöra för en annan människa liksom

Skapa ett liv med någon som vill skapa ett liv med dig och inte någon som har halva foten inne. Det finns dom människorna också, någon som vill samma sak som dig när det kommer till kärlek, och den kärleken är helt underbar ❤️ 

Allmänt | |
Upp