En dröm som gick i uppfyllelse 😍

Äntligen kan jag bocka av utomhusbio pĂ„ min bucket list. Jag har aldrig tidigare varit pĂ„ det och i gĂ„r fick jag uppleva det tillsammans med min kille och det Ă€r nĂ„got jag absolut vill uppleva igen. Herregud vad mysigt det var.

Vi Äkte till Tantolunden och var dÀr vid halv Ätta. Bion började inte förrÀn vid halv elvatiden pÄ kvÀllen men det var sÄ mysigt att kÀnna viben pÄ söder. Jag vÀxte upp precis vid Tantolunden och för mig Àr tanto min barndom. SÄ mycket jag har hÀngt dÀr.

Vi hittade en grĂ€splĂ€tt dĂ€r vi slog oss ner med massor av gott att bĂ„de Ă€ta och dricka. Det blev kyligare ju mer tiden gick och förutom jacka packade jag Ă€ven ner ett stort duntĂ€cke och det var pricken över iet i mysfaktor. Tiden stod stilla, mitt leende pĂ„ lĂ€pparna fastnade, jag kĂ€nde mig sĂ„ genuint lycklig och lugn. Det var sĂ„ romantiskt att jag fick tĂ„rar i ögonen. Detta Ă€r livet. 

Filmen som visades i gĂ„r var Queen. Det enda negativa var att vi inte sĂ„g texten sĂ„ bra dĂ€r vi satt men det gjorde ingenting. Bara att fĂ„ uppleva allt detta var fantastiskt. MĂ€nniskorna pĂ„ söder Ă€r sĂ„ chill. 

Ett hett tips att göra i sommar. Jag Ă€lskar sĂ„nt hĂ€r. Undra, vart nĂ€sta utomhusbio Ă€r? Men det kommer inte att slĂ„ Tantolunden utomhusbio. LĂ€ngtar till nĂ€sta gĂ„ng de kommer dit. 
AllmÀnt, Tipsar | #pucko, #tantolunden, #thecrowdfactory, #utomhusbio stockholm | | Kommentera |
Upp