En dröm som gick i uppfyllelse 😍

Äntligen kan jag bocka av utomhusbio på min bucket list. Jag har aldrig tidigare varit på det och i går fick jag uppleva det tillsammans med min kille och det är något jag absolut vill uppleva igen. Herregud vad mysigt det var.

Vi åkte till Tantolunden och var där vid halv åtta. Bion började inte förrän vid halv elvatiden på kvällen men det var så mysigt att känna viben på söder. Jag växte upp precis vid Tantolunden och för mig är tanto min barndom. Så mycket jag har hängt där.

Vi hittade en gräsplätt där vi slog oss ner med massor av gott att både äta och dricka. Det blev kyligare ju mer tiden gick och förutom jacka packade jag även ner ett stort duntäcke och det var pricken över iet i mysfaktor. Tiden stod stilla, mitt leende på läpparna fastnade, jag kände mig så genuint lycklig och lugn. Det var så romantiskt att jag fick tårar i ögonen. Detta är livet. 

Filmen som visades i går var Queen. Det enda negativa var att vi inte såg texten så bra där vi satt men det gjorde ingenting. Bara att få uppleva allt detta var fantastiskt. Människorna på söder är så chill. 

Ett hett tips att göra i sommar. Jag älskar sånt här. Undra, vart nästa utomhusbio är? Men det kommer inte att slå Tantolunden utomhusbio. Längtar till nästa gång de kommer dit. 
Allmänt, Tipsar | #pucko, #tantolunden, #thecrowdfactory, #utomhusbio stockholm | | Kommentera |
Upp