Dagen är kommen..

I dag går flyttlasset till lägenheten och jag stänger med andra ord kapitlet om drömhuset. Vackra vackra hus som jag aldrig mer kommer att bo i efter idag. Det känns lite märkligt. Men samtidigt är det här det bästa som kunde hända, ett hem byggs av kärlek. Det är det som skapar en lycka, ett hem. Annars blir det bara ett tomt skal. En yta, utan ett djup. 

Mina två absoluta bästa vänner kommer hit om en liten stund och hjälper till med flytten vilket jag ser fram emot jättemycket, och att det är just dom också, en stor trygghet i mitt liv. Dom jag vill ha vid min sida i alla lägen, så mycket vi har gått igenom tillsammans som har skapat ett sådant band mellan oss. Tacksamheten är enorm. Att just dom två människorna korsade mitt liv på jorden, vilken tur för mig. 

Vad livet kan förändras, ibland önskar man att man hade ett facit så att man vet vad som kommer att hända. Men ändå inte.. Man ska verkligen ta till vara på varenda sekund av livet, varje dag. Man vet inte vad som händer i framtiden så man får helt enkelt leva här och nu. Ta chanser, våga, älska, leva, utmana sig själv, lära känna sig själv, skapa den man vill vara, njuta, skratta, även gråta, våga bara vara.. 

Nu ska jag njuta av den absolut sista dagen här, jag ska lägga mig i ett bad innan tjejerna kommer. Sen blir det en lång dag med flytt som kommer att avslutas med flyttpizza off course, det är ju sedan gammalt. Hihi. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp