Över en mil

Det blev en riktigt härlig dag, vi mötte upp några i familjen för en långpromenad med hundarna och det var så mysigt att se dom busa med varandra i skogen. 1 mil senare var vi tillbaka och då var det bara att packa in oss i bilen och åka och fixa saker i min lägenhet. Sedan blev det en utefika med svägerskan med familj på vår baksida med varm choklad i minusgrader, finns det något godare?


Nu har vi precis ätit middag, rester för min del och sambon ställde sig och bakade semlor nu medan jag passar på att blogga, blir lite färre inlägg under helgerna. Fick även i väg lite jobb så känner mig duktig fast jag är helt slut. 



Näst nästa vecka får jag äntligen operera bort en bit av livmodertappen och få bort all skit. Jag har hört att man kan få anemi och även svullen mage och fötter av att gå med cellförändringar för länge? Min mage som bara "exploderade av svullnad för två år sedan" och jag som fick kraftig anemi för ca ett år sedan och fick sitta med dropp varje vecka i bra många veckor. Snart dags igen med droppbehandling. Jag får väldigt låga blodvärden väldigt fort så därför får jag dropp men sedan har jag fått mediciner för att kanske inte åka på detta så här ofta men om allt hänger ihop med cellförändringarna och den typen jag har (de mindre roliga) så hoppas jag innerligt att mina värden stabiliseras efter operationen. 

Nu ska jag gå och se hur det går för sambon med semlorna, mums. Vi hörs imorgon. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp