Helgens update

Jag hann inte med att blogga mer i går än inlägget jag la upp så här kommer gårdagens och även dagens update. I går firade vi en i familjen som fyllde år och av oss alla fick han en stor muurikka som vi sedan använde till middagen som blev så lyckad, riktigt god mat och det var så skönt att vara ute i stort sett från morgon till kvällen. Och en massa bebisgos också, det var så mysigt att gå och bära runt honom och jag längtar så mycket till att vara barnvakt i framtiden till honom, kolla på barnfilm, äta hans favoriträtt och bara mysa. Jag älskar att vara barnvakt och hitta på massa saker och göra det där lilla extra. Jag skulle nog säga att jag är en grym barnvakt.

Det blev även massa fika i går, vi gjorde en grädd och jordgubbstårta och dekorerade den med jordgubbar, blåbär och passion. Vid tio åkte vi hem. I dag har vi spenderat dagen utomhus, då vi bor i lägenhet ett tag till så åker vi runt till folk som har altan. I dag åkte vi till min familj och spenderade dagen i solstolen, jag fick ett ryck och ville åka ut på havet så vi tog med min lillasyster, det blev en mysig liten tur.

Till lunch mötte vi upp sambons bror med familj och käkade sallad och pasta och avslutade med en mjukglass på Biltema. Inte för att det är mysigt att fika där, långt ifrån men de har sjukt god mjukglass.

Sedan spenderade vi eftermiddagen på altanen med min familj igen innan vi åkte hem och lagade tacos till middag.

I dag är det mors dag också och jag kollade nyss på massor av videor där man hör min mamma och det gjorde så ont inombords att jag inte kunde hålla tårarna borta. Saknaden är enorm. Grattis min älskade mamma på mors dag, jag älskar dig och saknar dig. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp