Har så svårt att förstå

Hej mina läsare och god fortsättning

Tog en liten bloggpaus och bara kopplade bort bloggandet i några dagar, vi har hunnit med lite bio, biofilmen vi såg var Last Christmas, ingen direkt biofilm så ni kan vänta tills den kommer ut, filmen var bra tycker jag, gillar skådisen Emilia som har huvudrollen, hon har huvudrollen i filmen Me Before You (livet efter dig) som jag verkligen kan rekommendera. 

I går hade vi en riktig slappardag, kollade i princip på serier hela dagen, det var bara under 1,5 timme på eftermiddagen då vi mötte upp våra goa vänner för att köpa allt inför nyårsfesten, massor av gotta blev det så nu är vi redo för nyår. 

I dag har vi haft en roadtrip och fixat en hel del så ikväll blir det bara att slappa. Sambon är hos frissan och gör sig nyårsfin just nu och jag sitter här och funderar på detta år, i morgon är det sista dagen av 2019, helt sjukt vad fort tiden har gått, jag tycker att tiden går lite läskigt fort nu men samtidigt vill jag att första halvåret av 2020 ska gå riktigt fort för sedan är vi med vårt drömhus. Vi tog en sväng förbi där i dag. I första vinkeln kunde jag inte begripa vart rummen kommer att vara, det såg lite litet ut, men i en helt annan vinkel såg jag ut som en liten plutt, ser ni ens mig vid en bild? Där fick jag verkligen känslan av hur stort vårt älskade hus faktiskt är. Jag tänker inte berätta för er nu vilka rum jag stod i utan det får ni veta sedan när huset är klart. Jag är så pirrig, ivrig, drömmande och faktiskt så har jag fortfarande inte förstått att vi äger denna tomt tillsammans, att det är här vi kommer att ha det vackraste huset jag någonsin sett, att det är här vi kommer skriva många nya kapitel i våra liv. Min blogg kommer att få ett helt nytt liv. Just nu är det som det är men bara det är en resa för sig och ett kapitel för sig, fan vad jag älskar att blogga, att få ner det mesta som faktiskt händer i våra liv här, att kunna läsa om det och dela med mig av det, som ni kanske märker lägger jag aldrig upp bilder på andra här på bloggen utan det blir bara på mig, men bakom kameran har jag otroligt fina människor som jag är så glad över att ha i mitt liv och att få vara en del av deras liv med
Så här kommer det tre bilder från tomten i dag, visst är den fin. Vilken utveckling. (läs mer under kategorin Drömhuset) 

Mot nya äventyr 2020 och jag lämnar bakom mig ett fantastiskt 2019. Skapa verkligen det livet ni vill leva, och skapa verkligen den människa Du vill vara. 


Drömhuset | | Kommentera |
Upp