Herregud...

Jag läste om kommentarerna Kelly Osborne har fått på sociala medier angående hennes bild och förändrade utseende, nu jämfört med en gammal bild... Varför ska folk kommentera och skriva elaka saker till personen om ett utseende? Håll det för dig själv eller med dina vänner, måste man säga det till personen? Varför? 

Jag minns själv när jag fick påhopp om mitt utseende förut och hur ont det faktiskt gör. Det var en person som tryckte ner mitt utseende totalt och antydde massa skit och det fick mig att må extremt dåligt då jag inte har gjort någonting annat än mina bröst. Jag fick påhopp om mitt ansikte. Att jag har gjort både ditten och datten, jag hade förstorat läpparna, jag hade förstört mitt ansikte helt med ingrepp. Och sen har jag inte gjort det. Inget ingrepp alls, och vad spelar det för roll om jag hade gjort det? Jag har ett naturligt put som syns i vissa "miner" jag gör, jag har fylliga läppar som kommer fram mer beroende på som sagt minen jag gör. Så ibland är dom där på bilder och ibland inte. Jag tänker inte försvara mig om att jag inte gjort ingrepp för det spelar väl ingen roll. Skulle du säga till din vän "fan vad ful du är" eller så även om hon skulle ha gjort en ingrepp? Ingrepp eller ej, påpeka aldrig ett utseende till en människa om man inte har nått snällt att säga.

Jävla hysteri om människors utseende hit och dit. Fokusera på ditt eget istället. Blir så trött, trött på människor, trött på elaka saker folk skriver på sociala medier, trött på att folk är så jävla fokuserade på andras utseenden.

Mitt utseende kan ändras när jag har lingonvecka, då blir jag väldigt svullen, mitt hår "förändrar" mitt utseende, frisyren, om jag har mer eller mindre smink, vinklar i en bild, vilken kamera jag använder, vilken min jag har i ansiktet m.m. Så mycket som spelar roll. Även ålder, utseenden förändras med tiden, vikt förändras, huden förändras, ljuset i bilden. 

Jag är vacker, både med smink och utan smink. Jag vill hellre lägga ut en sådan här bild än en bild jag tycker blev mindre bra. Alla är vi olika, både personlighetsmässigt och utseendemässigt och fyfan vad skönt det är. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp