Bröstförstoring !

Jag har ännu inte gått ut med vad jag har gjort för operation så jag tänkte berätta lite nu, jag gjorde en bröstförstoring för 16 dagar sedan, jag har alltid velat göra det så det gav jag mig själv i julklapp. Jag gjorde min operation på Proforma nedanför södersjukhuset och det var hur bra som helst, alla som jobbar där är supertrevliga och duktiga. Efter operationen låg jag på uppvaket och jag babblade på ( min reaktion på narkos är att jag blir väldigt fokuserad och pratglad) mådde lite illa så jag fick en tablett mot det. Jag delade rum med en tjej som var jättetrevlig och som jag nu är vän med, vi mådde båda väldigt bra efter operationen och puschade varandra.

Vi fick god mat, varsin tv och sov för det mesta. Sen på morgonen åkte jag hem, stel men inte så ont, jag tog bara en halv alvedon när jag kom hem sedan har jag klarat mig utan värktabletter. Haft problem med att sova och så men annars har det gått bra, blir bättre för varje dag.

I dag var jag på återbesök, tog bort stygn, bytte plåster och så och tog upp lite frågor som jag hade. Ska tillbaka dit om några månader.

Väldigt bra på Proforma Clinic

Allmänt | | Kommentera |
Upp