Kom igen nu 🙏

Mina tankar Ă€r vid förhandlingsbordet i dag. Jag hoppas av hela mitt hjĂ€rta att det blir vapenvila och att man möts nĂ„gonstans sĂ„ att vi alla kan leva i fred med varandra och istĂ€llet bygga upp lĂ€nder och ha det bra.. Att det kan vara sĂ„ jĂ€vla svĂ„rt.

Herregud, att ett krig ens ska existera. Jag Ă€r sĂ„ lĂ„ngt ifrĂ„n aggressiva ord och handlingar som man bara kan komma. Jag tror pĂ„ vikten av bra kommunikation dĂ€r man för samtal och diskuterar med varandra i en bra och sjysst ton. Jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla trött pĂ„ gap och skrik, jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla trött pĂ„ drama, jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla trött pĂ„ vidriga handlingar och ord mot varandra. Jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla trött pĂ„ att mĂ€nniskor gör illa varandra, hotar m.m. Hur svĂ„rt ska det vara att föra en bra kommunikation? 

Jag förstĂ„r inte. Jag gör verkligen inte det. KĂ€nner inte alla mĂ€nniskor empati? Sympati? KĂ€rlek? Godhet? VĂ€nlighet? 

Vi har ett liv. Vill man inte göra det bĂ€sta av det? 

Jag har svÄrt att skriva om detta för att jag inte förstÄr. SÄ mycket ilska och hat...

Jag vill hoppas och tro att förhandlingen gĂ„r bra idag och att detta avslutas idag sĂ„ att vĂ€rlden kan andas ut och börja leva tillsammans i fred. SnĂ€lla. 
AllmÀnt | | Kommentera |
Upp