Värdesätt tiden, både din och andras.

Altanbygget är verkligen i full gång och redan nu får man en känsla av hur stor den faktiskt är. Själv är jag inte händig alls så jag håller mig inne och inspekterar arbetet på håll. 

Ugglan var min mammas sista alla hjärtans dag present. Jag saknar henne så mycket, jag kan inte förstå hur man kan förlora en människa på en sekund. Ena sekunden var hon där, vi skrattade, vi kramades och sedan halkar hon i en trappa så jävla illa och hamnar i koma... Och fyra dagar senare förklaras hon hjärndöd och vi var tvungna att avsluta hennes liv. Det jobbigaste jag någonsin gjort...

Jag fick verkligen lära mig hur fort livet kan vända och hur man tror att människor alltid ska finnas kvar, man tar dom för givet. Det finns ju alltid ett sen. Men verkligheten är så att det inte alltid finns ett sen, min mamma var ung, hon var med om en olycka som kostade hennes liv, jag fick ingen chans till ett hej då, jag fick inget sen. 

Jag som vet hur fort livet kan vända vill inte på något sätt slösa bort tiden. Jag vill berätta för dom jag tycker om att jag tycker om dom. Jag vill ta vara på varje dag så mycket det bara går, jag vill fylla livet med kärlek. 

Jag blir förbannad på människor som slösar bort andras tid genom otrohet, genom elaka handlingar. Man får aldrig tillbaka tiden och det vidrigaste man kan göra är att slösa en annan människas tid. Värdesätta människor och värdesätt tiden tillsammans. 

Nu kom jag in på flera olika saker när vi egentligen skulle prata altanbygge. Ni får se sen när det är helt klart. 


Allmänt | | Kommentera |
Upp