Klättrat

Oj vad jag inte har bloggat på länge, jag skyller delvis på att jag inte kommer in på bloggen på datorn av någon anledning och sedan är min andra mobil på lagning fortfarande så jag får skriva på denna lilla reservtelefon så länge. Just nu fungerar ingenting, tänkte lägga upp bilder från Santorini, bilderna ligger just nu på min externa hårdisk men min dator hittar inte den. Så inget tekniskt fungerar just nu haha. Slutgnällt nu. Vad har hänt på dessa dagar då? Jag har gjort två saker jag aldrig tidigare har gjort. Jag har klättrat på klätterväggar, i sele så högt upp var jag tills jag kollade ner dum som jag är och såg hur högt det var, då var det bara att klättra ner igen eller släppa taget. Jag klättrade i två timmar tills mina armar inte kunde greppa något mer men fyfan vad kul det var, jag kommer självklart att göra om det. Minnen för livet skapades den kvällen!

Sen har jag varit på hammarbybacken, ända uppe på toppen satt jag och bara njöt av utsikten, otroligt vackert. Det tog ett tag att lyckas sätta mig på kanten då jag tyvärr har höjdrädsla men efter greklandsresan utmanar jag mig hela tiden, i mycket. Jag tänker inte låta rädslor hindra mig i aktiviteter längre. Aldrig mer! Jag älskar att utmana mig själv i saker. Prova på nya saker och framföallt att göra saker. Rastlös som jag är.

Mina utmaningar inom en snar framtid är att bege mig upp i kaknästornet, åka helikopter, åka skidor i en hög backe utan att känna av höjden och bara åka utan att vara hindrad av höjden, åka till olika städer och bege mig upp bla i eiffeltornet, skyskrapor m.m.

Jag har haft en helt underbar helg :-)

Allmänt | | Kommentera |
Upp