Lite frågor och svar om mig

Dessa två dagar har jag haft jättesvårt att sova. Så tänkte passa på att blogga några frågor och saker ni kanske inte visste om mig så att ni får lära känna mig lite mer, mig bakom orden i bloggen. 

1. Nämn EN drömresa du har
Ja jag har några stycken men den som ligger i topp är min evigt tjatiga resa till Italien. Jag har till och med kollat vad det skulle kosta att hyra en husbil en månad och åka runt till massor av magiska platser. Så Italien toppar. Jag vill äta riktig italiensk pasta, jag vill vandra i Rom och se allt, jag vill beskåda solnedgången i Positano, m.m. 

2. Nämn en sak vi kanske inte vet om dig.
Jag sover oftast med en eller båda fötterna utanför täcket samtidigt som jag tänker på att en clown ska komma upp från golvet och dra i mina fötter. Hua. Jag älskar även att gå barfota. 

3. Vilket språk läste du i skolan?
Bonjour, Salut, Bien. Jag läste franska i tre år och lite sitter kvar än i dag, inte mycket men kommer fort in i det igen. Sen läste jag engelska i ett år. 

4. Tror du på evig kärlek, att man hittar sin livskamrat? 
JA det gör jag verkligen, jag har alltid varit en person som helst bara velat ha en och samma person hela livet, alltså inte ligga runt utan är förhållande tjej rakt igenom. 

5. Vad är du mest rädd för?
Att förlora någon jag älskar, jag förlorade den som betydde mest för mig, som jag saknar massor. Sen är man alltid rädd för att bli sviken, sen är jag jätterädd för att flyga, trappor, och clowner. 

6. Vad ser du helst för film?
Skräck och thriller. Men också feel good filmer. Älskar film och drömmen är att ha en biosalong i hemmet.  

7. Hur kommer man över någon som dött och som stod en så nära som du och din mamma?
Det gör man inte, jag kommer aldrig att komma över det. Jag har lärt mig att leva med smärtan och hitta mina sätt för att bearbeta och kunna leva vidare. Skriva betyder oerhört mycket, sen att ha mammas skyddsängel på gravstenen, likadan som jag gav henne som jag bär runt halsen idag, på så sätt känner jag mig alltid nära henne. Sen gör jag det bästa av mitt liv, göra henne stolt, utveckla mig till en bättre människa varje dag. Karma, hjälpa andra människor. 

8. Hur kommer det sig att du inte dricker alkohol?
Jag tycker helt enkelt inte om det, jag har aldrig gjort det och har inte lärt mig än att tycka om det. Då dricker jag hellre något jag faktiskt tycker om och lägger pengar på det. Jag har inte varit full någon gång och jag har testat mycket, tagit en klunk och insett att nä ursh blä inget för mig.  

9. Bästa minnena? Topp tre
När min mamma gifte sig, körkortet och Budapestresan. 

10. Har du cravings för nått? (Jag är inte gravid)
Jag älskar choklad men håller mig till helger nu, sen har jag börjat att älska ost, ostbricka är så himla gott. Sen älskar jag iste peach utomlands. 

11. Vad är det bästa du vet?
Kärleken, familjen och mina nära vänner. Förutom det älskar jag att busa, resa och att skratta, har inte skrattat så mycket på två månader.. Sen att hjälpa andra. 

12. Tips på resa du gjort?
Safari i Tanzania. Thailand och Grekland och där toppar hittills Santorini.

13. Vilka resor har du gjort i ordning?
Nu ska vi se. Då är det Torrevieja i Spanien, det var min allra första resa, sedan blev det Turkiet, Cypern (aya napa) , Thailand (Ao Nang, Krabi) Dominikanska Republiken (Playa Dorada) 
Grekland( zakynthos) Bulgarien (Sunny Beach) Thailand (khao lak, kata) sedan Thailand igen ( phi phi och Ao Nang) och Thailand igen (Koh Lanta) Grekland (Santorini)
Sedan Grekland igen (Santorini och Mykonos)Danmark (Köpenhamn, flera gånger) 
Spanien (barcelona) Ungern (Budapest) Tanzania och Zanzibar. Thats it hittills.

Nu ska jag försöka att sova , vi hörs imorgon 😴 

(null)

Allmänt | frågestund | | Kommentera |
Upp