Halvvägs.

Ahhh i bland vill jag bara dra av mig håret, frustrationen växer men jag är inte av den aggressiva typen så jag andas långsamt, från magen och efter någon sekund återfinner sig lugnet i mig igen. Jag har nu kommit till hälften av min bok som det känns nu. En kort roman kommer det att bli, men det kan ändras med tiden. Jag skriver sida efter sida och ibland tar det tvärstopp, ibland blir det uppehåll på några dagar för att sedan återgå till att tangentknapparna trycks ner i full fart och jag kan skriva flera sidor utan paus. Jag skriver inte för att jag måste, utan för att jag vill. Men vad är det då som gör mig så frustrerad ibland? Jo det är när tankar på att jag inte är tillräckligt bra på att gestalta kommer ikapp mig, eller när jag bara sitter rakt upp och ner och tittar på skärmen och det tar en timme att skriva en rad.

Jag måste släppa allt negativt, jag måste släppa pressen på mig själv och stressen, för stress har jag inte. Herregud jag har skrivit en halv bok, wow jag borde vara stolt över mig själv som faktiskt kommit så långt då det är en tung bok. Minnena griper tag i hela mig, detta är inte bara vilken bok som helst, den är verklighetsbaserad på en händelse som fick mig att känna hur djup sorg faktiskt känns och hur skört livet är, när jag med egna ögon fick se min person dö, om och om igen. Till slut för evigt. 

Mamma sa alltid till mig att skriva en bok, hon trodde på mig, inte i min vildaste fantasi trodde jag att det skulle handla om just det här. Händer saker av en anledning? Det var inte det här jag ville skriva om. Jag ville skriva om kärlek och lyckliga slut, inte om förtvivlan och om död. 

Jag har aldrig tidigare skrivit en bok, det här blir min allra första bok. Dagbok och blogg har alltid funnits men en bok, det är något nytt. Drömmen har alltid funnits där. Jag utbildade mig i kreativt skrivande av flera anledningar. Jag älskar att uttrycka mig i ord, och att skriva.

Nu har jag förflyttat mig från skrivbordet och sitter med laptopen i knät i sängen och är redo att skriva vidare på min bok. 

Vad har ni haft för drömmar som ni förverkligat? 
Allmänt | | Kommentera |
Upp